✆ WhatsApp 013 277 5539

Contents

NAK PASANG

PENAPIS AIR CUCKOO

DI DUNGUN?

Cepat lulus, urusan mudah dan pantas.
RM0.00 Deposit. Ejen berpengalaman.

NAK PASANG

PENAPIS AIR CUCKOO

DI DUNGUN?

Cepat Lulus
Urusan Mudah
Lebih Pantas
RM0.00 Deposit
Ejen berpengalaman

Nak pasang penapis air atau penapis udara Cuckoo di Dungun? Jangan risau, kami sedia membantu 24 jam. Tiada masalah untuk tempah Cuckoo daripada Fadhil. Kami sedia untuk terima tempahan daripada semua lokasi di Dungun termasuk Bukit Besi, Paka, Teluk Bedara, Kampung Pulau Serai, Kampung Tanjung Batu, Kampung Tanjung Pagar, Kampung Binjai, Kampung Pengkalan Jerai, Pekan Dungun, Kuala Dungun dan lain-lain lagi kawasan di Dungun?

Fokus kami adalah untuk memastikan anda dapat pilih penapis air Cuckoo yang paling sesuai untuk dipasang di rumah anda, sesuai dengan ciri-ciri, kelebihan dan harga yang sesuai dengan anda.

Anda tak perlu habiskan masa untuk cari di kedai lagi kerana installer Cuckoo akan datang ke rumah anda untuk buat pemasangan penapis air Cuckoo. Anda tidak perlu membayar sebarang kos pemasangan, penghantaran, proses dan sebagainya. Semuanya adalah 100% PERCUMA!  WhatsApp kami sekarang dan kami sedia untuk bantu anda pasang Cuckoo di rumah segera!

Skrol Ke Bawah Untuk Tengok Produk Cuckoo!

10 SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH CUCKOO

Berikut adalah 10 sebab utama penapis air Cuckoo adalah terbaik untuk anda pasang di rumah!

1. 6 TAHAP TAPISAN

Cuckoo akan pastikan air di rumah anda dirawat 99.99% bersih, sihat dan selamat untuk diminum. Dengan teknologi Nano Positive Filter, kini anda tidak perlu risau lagi.

2. AIR BERMINERAL DAN BERALKALI RINGAN

Air yang ditapis daripada penapis air Cuckoo adalah bermineral dan beralkali ringan, sekitar pH 7.5, sihat dan selamat untuk diminum seisi keluarga. (Bukan air RO)

3. SERVIS YANG PROFESIONAL

Natural Doctress kami akan datang ke rumah anda setiap 4 bulan untuk servis penapis air di rumah anda. Ia bagi memastikan hasil tapisan air berada dalam keadaan dan kualiti yang optimum.

4. DESIGN YANG ELEGAN

Design penapis air Cuckoo adalah sangat menawan dan kelihatan elegan. Sangat cantik jika diletakkan di ruangan dapur dan tempat makan di rumah anda.

5. AIR LAJU

Kini anda tidak perlu risau lagi kalau air keluar perlahan. Kerana dengan Cuckoo, teknologi penapis air Cuckoo sudah terbukti mengeluarkan air dengan cepat.

6. HARGA MAMPU MILIK

Hanya dengan pelaburan serendah RM60/bulan, anda boleh pasang penapis air Cuckoo di rumah anda. Dah tak perlu susah payah nak masak air dan beli air mineral di kedai lagi. Kini air bersih tersedia di rumah anda 24 jam.

7. PERMOHONAN MUDAH

Tanpa sebarang deposit, yuran daftar, yuran pemasangan dan yuran proses, anda boleh pasang penapis air Cuckoo di rumah. Dokumen seperti slip gaji juga TIDAK DIPERLUKAN untuk pemasangan Cuckoo.

8. JIMAT TENAGA ELEKTRIK

Penapis air Cuckoo tidak perlu menggunakan tenaga elektrik yang tinggi. Bil bulanan anda tidak akan melambung kerana penggunaan elektrik adalah rendah.

9. MUDAH BUAT MAKANAN DAN MINUMAN

Bila dah ada Cuckoo, senang nak buat air kopi, teh. Dah tak perlu nak isi air dalam botol lagi. Nak buat makanan anak pun jadi makin mudah. Best kan?

10. ISTERI LEBIH GEMBIRA DAN CERIA

Isteri mana yang tak happy bila ada penapis air Cuckoo di rumah. Senang kerja dia. Sebab dah tak perlu fikir lagi nak masak air kat rumah. Semua dah tersedia 24 jam.

Promosi Cuckoo Terkini

penapis air king top rm55 sebulan water purifier

CUCKOO KING TOP RM80 RM55/bln!

Pasang penapis air Cuckoo King Top pada harga RM55/bulan. Promosi 84 bulan kembali! Percuma servis hingga 7 tahun

 

promosi tilam percuma katil cuckoo mattress promotion offer free bedframe

CUCKOO A-Series Mattress

Tilam Cuckoo X Napure dengan 100% Natural Latex untuk keselesaan paling optimum. Harga serendah RM109 sebulan! Promo terkini: Beli Tilam CUCKOO, Percuma Katil Bernilai RM600 + Mattress Protector. FREE Delivery Seluruh Malaysia.

promosi cuckoo XCEL RM66 sebulan promotion water purifier penapis air

CUCKOO XCEL RM85 RM66/bln!

Pasang Cuckoo XCEL pada harga RM66/bulan. Penapis air bermineral & mild alkaline dengan rekabentuk moden minimalis.

 

CUCKOO XCEL MINT GREEN RM70 PROMOTION LATEST NO1

AIRCOND CUCKOO VITA-S (Rental Plan)

Aircond CUCKOO dengan pelan bayaran bulanan serenda RM98/bulan. Termasuk waranti 5 tahun, servis tiap 6 bulan & maintenance tiap 18 bulan.

 

WATER PURIFIER

Penapis Air

 

OUTDOOR

Luar Rumah

 

cuckoo prime x3 outdoor water filter penapis air luar rumah cuckoo

AIR PURIFIER

Penapis Udara

KITCHEN

Dapur