✆ WhatsApp 013 277 5539

Penapis air Cuckoo Iris Top adalah antara penapis air terbaru keluaran Cuckoo yang baru dilancarkan pada Oktober 2017 yang kini sudah ada di pasaran. Di sini kami akan kongsikan mengapa anda perlu miliki penapis air Cuckoo Iris Top ini:

1. HARGA MAMPU MILIK

Harga permulaan penapis air Cuckoo Iris Top ini dengan Promo Goood Plan hanyalah RM75/bulan untuk 84 bulan. Dan sekiranya anda mengambil pakej Goood Plan ini, anda tidak perlu membayar sebarang kos tambahan kerana kos servis dan filter adalah termasuk kos RM75 selama 7 tahun tersebut. Banyak penjimatan dan anda tidak perlu lagi pening kepala

Manakala sekiranya anda membeli secara cash pula, harganya hanyalah sejumlah RM3999/unit sahaja. Dengan pembelian secara tunai atau kad kredit, anda boleh dapat:

  1. FREE Servis 1 + 1 Tahun (Nilai RM1650)

Kedua-dua deal ini sangatlah berbaloi!

cuckoo iris top

 

2. PENAPIS AIR DIGITAL

Selain itu, penapis air ini juga merupakan sebuah penapis air digital. Anda tidak perlu menekan sebarang nozel untuk keluarkan air. Cukup sekadar tekan LCD panel yang terdapat pada mesin. Mudah bukan?

Selain itu, terdapat Digital Panel dan Digital Clock yang terdapat pada mesin itu untuk menunjukkan kadar suhu pilihan dan waktu.

 

3. 3 SUHU – 13 SETTING

review cuckoo iris top

Cuckoo Iris Top datang dengan fungsi 3 suhu. Mudah untuk anda sediakan air minuman dengan segera. Sejuk, panas atau suhu bilik.

Yang menariknya mengenai penapis air Iris Top ini, untuk ketiga-tiga suhu tersebut, anda boleh set 13 setting suhu yang berbeza mengikut keselesaan anda. Jika anda ingin panas, sangat panas atau kurang panas. Begitu juga sejuk, sangat sejuk atau sederhana sejuk.

 

4. SAIZ TANGKI LEBIH BESAR

Saiz tangki air bagi penapis air Cuckoo ini adalah lebih besar. Iaitu 5.2 liter.

  1. 2.0 liter air sejuk
  2. 1.4 liter air panas
  3. 1.8 liter air suhu bilik

 

5. SAFETY CHILD LOCK

Kini anda tidak perlu risau lagi dengan aspek keselamatan kerana penapis air Cuckoo mempunyai ciri-ciri keselamatan yang tinggi. Terdapat Child Safety Lock yang buat anda senang hati dan tak perlu risau jika anak-anak ada dekat dengan mesin penapis air Cuckoo ini.

Seperti sebahagian penapis lain, child safety lock tidak terdapat pada mesin mempunyai risiko kecederaan dan risiko melecur terkena air panas.

review cuckoo iris top

6. AIR BERMINERAL DAN ALKALI RINGAN

Air yang dihasilkan oleh penapis air Cuckoo Iris Top ini adalah bermineral dan beralkali ringan. Ciri-ciri dan teknologi yang terdapat pada penapis air Cuckoo akan mengekalkan tahap mineral sihat yang ada pada air, sihat dan selamat untuk diminum oleh seisi keluarga termasuk anak-anak.

Kadar pH air pula adalah sekitar pH 7-8 iaitu tahap alkali ringan.

Lepas ni, anda tak perlu risau lagi mengenai kualiti air minuman di rumah kerana ianya adalah sihat dan selamat.

7. FREE FILTER, SERVIS & WARANTI 7 TAHUN

review cuckoo iris top

Ini adalah antara perkara paling best untuk promosi Cuckoo Iris Top ini. Jika anda pilih untuk bayaran bulanan Goood Plan, hanya RM75 sebulan kos tersebut adalah termasuk kos servis, tukar filter, waranti, pindah dan pemasangan! Tanpa deposit dan tanpa kos pendaftaran!

Tak perlu keluar modal yang besar untuk guna penapis air Cuckoo Iris Top ini di rumah.

Setiap 4 bulan, Natural Doctress (staf Cuckoo) akan datang ke rumah anda untuk servis penapis air anda. Setiap kali servis, filter penapis air akan ditukar. Setiap tahun, 7 batang filter akan ditukar.

review cuckoo iris top

 

Bagaimana, berbaloi kan? Jika berminat dengan Cuckoo Iris Top, whatsapp ke 0139916967 atau klik button di bawah

Oleh: Wan Ahmad Fadhil
Admin www.cuckoonano.com

Hak Cipta Terpelihara

Konsultasi Percuma!

Isi borang di bawah, kemudian kami akan hubungi anda dengan segera untuk konsultasi penapis air PERCUMA!