Siapa Saya?

Nama saya Fadhil, Natural Executive daripada Cuckoo Nano. Cuckoo telah membantu lebih 100k keluarga di seluruh Malaysia.

ٍSaya pernah alami masalah ini selepas saya berkahwin:

  1. Tinggal di rumah flat dan letih angkat air mineral ke tingkat 5 setiap minggu
  2. Bayar sekitar RM100 setiap bulan untuk beli air mineral di supermarket
  3. Sakit lengan dan belakang sebab angkat air mineral

Selepas saya pindah di rumah yang tingkat ground floor, saya mula buat air masak di rumah. Tapi masih lagi ada masalah sebab:

  1. Hari-hari kena masak air. Kalau tak masak air, tak ada air untuk diminum
  2. Bahaya bila anak main di dapur, lebih-lebih lagi bila air mula mendidih dan terkeluar daripada cerek
  3. Kena 20 – 30 minit setiap hari untuk masak air, kemudian tuang air dalam botol (berat cerek tu sebab penuh air) dan tunggu hingga air jadi suam. Baru boleh minum.

Sampai satu masa, saya rasa letih. Dan saya terjumpa satu solusi untuk semua masalah di atas ini. Bila saya balik kampung dan nampak keluarga saya dah pasang mesin penapis air (water purifier) Cuckoo, saya rasa ia sangat menakjubkan dan memudahkan hidup mereka.

Sebab mereka sebelum ni hampir tiap-tiap malam mereka mesti akan masak air (macam saya) di rumah, tapi sekarang orang tua saya dah tak perlu masak air lagi. Tambahan pula, ada fungsi air panas, sejuk dan air suhu bilik all-in-one. Dah tak perlu lagi guna cerek api dan letrik dan tak perlu lagi beli air batu atau masukkan botol air dalam peti sejuk. Sebab semua masalah ni dah diselesaikan oleh Cuckoo Water Purifier!

Paling penting sekali, air yang dikeluarkan daripada penapis air Cuckoo ini bersih dan sihat diminum. Tak rasa macam air RO/suling atau air masak. Rasa memang macam air mineral. Air yang ditapis oleh penapis air Cuckoo ini menghasilkan air bermineral dan beralkali ringan pada pH 7.5.

Lepas tu saya pun mula gunakan penapis air Cuckoo model King Top pada harga serendah RM60 sahaja sebulan di rumah saya TANPA DOWNPAYMENT dan TIDAK PERLU SLIP GAJI. Dan itu juga sebabnya saya rasa penting untuk kongsikan manfaat menggunakan mesin penapis air Cuckoo ini kepada anda yang ada masalah seperti di atas ni.

Bagaimana Saya Boleh Bantu Anda?

Fokus saya adalah membantu anda yang memerlukan air minuman bersih dan selamat untuk diminum seisi keluarga hanya dengan air paip di rumah sahaja, tanpa perlu lagi buat air masak dan beli air mineral daripada pasaraya.

Masalahnya ramai tak tahu yang air masak tak bertapis boleh berbahaya untuk kesihatan diri dan anak-anak, ramai rasa terbeban keluarkan duit untuk beli air mineral di supermarket, letih angkut air mineral lebih-lebih lagi kalau tinggal di rumah flat dan apartment, bajet bulanan rendah tapi suka air berkualiti air mineral tapi tak tahu sebenarnya ada cara yang sangat mudah dan menjimatkan untuk selesaikan semua masalah di atas.

Saya boleh bantu anda dengan memberikan konsultasi percuma supaya lepas ni anda boleh hidup dengan lebih tenang dan selesa tanpa perlu fikir lagi semua masalah untuk sediakan air minuman bersih dan sihat untuk seisi keluarga.

Apa yang anda perlukan hanya ikut langkah di bawah:

1. Whatsapp “CUCKOO” kepada saya directly ke nombor 0103378114 atau klik www.wasap.my/60103378114
2. Tunggu saya reply mesej anda
3. Saya bantu anda pilih solusi terbaik untuk anda seisi keluarga

Masalah air minuman ini sebenarnya dapat diselesaikan dengan cepat dan low cost. Anda tak perlu biarkan masalah ini meleret berbulan-bulan.

Anda tak rugi apa-apa sekiranya anda dapatkan FREE CONSULTATION ini, saya akan bantu anda untuk pilih solusi terbaik dengan bajet yang sesuai untuk anda walaupun anda tidak membeli.

Call / Whatsapp 0139916967 (Klik)

error: Content is protected !!