Ramai usahawan online yang berniaga hanya dengan bisnes dropship dapat menjana pendapatan yang sangat lumayan jika kena dengan caranya.

Ia juga merupakan platform untuk anda yang masih baru dan ingin mula berjinak-jinak dalam dunia perniagaan, maka bisnes online dropship merupakan antara pilihan yang terbaik kerana anda boleh mulakan tanpa sebarang modal.

Ini kerana bisnes dropship ini teramat mudah. Anda tidak perlu uruskan stok pun, tidak perlu beli stok produk. risiko yang rendah, bebas berkerja dan tidak perlu keluarkan modal pun. Anda hanya perlu jual produk orang lain.

Bisnes online dropship ini sangat menjimatkan. Jika anda nak tambah income secara part-time mahupun full-time, maka anda sangat disarankan untuk mulakan bisnes online dropship ini.

Bagaimana bisnes online dropship Cuckoo ini berfungsi?

Mudah sahaja

Stepnya adalah sangat mudah

1. Daftar sebagai ejen dropship

2. Iklankan produk/servis di internet (FB, Instagram, WhatsApp, WeChat, Blog, Email, Mudah.my, Lelong, Lazada, SMS dan sebagainya)

3. Bila dapat sales, anda hanya perlu bantu pelanggan untuk isi borang sewa atau beli

4. Cuckoo akan datang pasang di rumah pelanggan

5. Tanggal 10 haribulan (setiap bulan), anda dapat komisyen anda di akaun bank anda.

Senang kan? Sangat mudah. Itulah rahsianya kenapa ramai yang sudah mulakan perniagaan online dropship Cuckoo dapat berkerja dengan lebih santai dari rumah sahaja dan dapat memperolehi income 4 hingga 5 angka!

dropship

KELEBIHAN BISNES ONLINE DROPSHIP CUCKOO

1. Income 4 Hingga 5 Angka

Bisnes dropship Cuckoo ini dapat bantu anda untuk hasilkan income yang sangat lumayan. Mana taknya, jual 5 unit boleh dapat income hingga RM1,000 lebih. Jual 10 unit boleh dapat income hingga RM4,000. Jual 30 unit boleh dapat income hingga RM10,000!

Yang lagi best, anda hanya perlu promote sahaja di medium online. Bila dapat customer hingga 10 orang, dah boleh dapat gaji macam orang kerja di pejabat (bahkan mungkin lebih tinggi).

Dulu ramai yang fikir nak dapat income besar macam tu perlu ada diploma atau ijazah.

Tak. Jika anda ada sijil SPM pun dah boleh buat income macam tu. Serius!

Kelebihan juga buat anda yang dah biasa buat bisnes online di FB, Instagram, WeChat, blog dan sebagainya. Memang sangat mudah nak iklankan. Boleh mula terus!

2. Permintaan Tinggi

Selain daripada itu, Cuckoo juga merupakan jenama baru di Malaysia (tapi dah lama wujud di Korea).

Baru beberapa tahun sahaja Cuckoo bertapak di Malaysia, dah lebih 200,000 unit produk Cuckoo yang dah dipasang di seluruh Malaysia.

Anda tak perlu pening nak buat marketing, nak kenalkan produk dan sebagainya. Sebab HQ Cuckoo memang dah iklankan produk Cuckoo habis-habisan di TV, surat khabar, Facebook dan sebagainya.

Ramai orang dah kenal dengan produk Cuckoo. Apatah lagi kualitinya, servis yang diberikan dsb yang buat ramai pelanggan berpuas hati.

Kalau pelanggan nak pasang produk Cuckoo pun tak perlu nak bayar sebarang yuran pemasangan, yuran daftar, yuran proses dan sebagainya. Semuanya Free of Charge. Mudah bila anda nak explain pada customer nanti, dan customer pun suka bila dapat tahu semua ni free of charge.

Anda boleh jual Cuckoo dengan rasa bangga dan santai sebab permintaan produk Cuckoo ini memang ada.

3. Latihan Sales & Marketing Percuma

Latihan sales dan marketing sentiasa dijalankan secara online mahupun offline. Ramai ejen-ejen online dropship Cuckoo yang belajar nak jual produk Cuckoo secara online sahaja.

Ini sangat memudahkan lebih-lebih lagi buat anda yang berkerja full time, suri rumah, dan sebagainya yang sibuk dan kekurangan masa untuk pergi akademi untuk latihan.

Team kami juga menyediakan latihan secara percuma di pelbagai lokasi termasuk Kuala Lumpur, Terengganu, Kelantan dan sebagainya.

Nak belajar jual Cuckoo ni pun mudah.

Ayat iklan, gambar iklan semua dah tersedia. Anda hanya perlu copy-paste sahaja ayat dan gambar iklan tersebut dan share di media sosial anda.

Pelbagai teknik dan strategi online lain yang akan diajar termasuklah FB Ads, Google Ads, Website, Teknik NAGA dan sebagainya. Semua latihan ini diberikan secara PERCUMA!

4. Modal RM0.00

Untuk jadi ejen dropship Cuckoo, anda langsung tidak perlu bayar sebarang yuran pendaftaran. Anda juga tak perlu bayar untuk stok. Semuanya percuma. Yang diperlukan hanyalah keinginan anda untuk jana income 4-5 angka setiap bulan. Itu sahaja.

Nak dapat income 4-5 angka hanya perlukan komitmen dan semangat anda. Dapat jual dengan konsisten. Inform family dan kawan-kawan yang anda sekarang dah jadi ejen Cuckoo yang berdaftar. Selalu belajar dan praktikkan teknik-teknik yang dah dipelajari. Itulah modal sebenar untuk dapatkan income 4-5 angka tersebut.

Dalam team Cuckoo, anda tak bergerak seorang diri. Anda bergerak dalam ‘jemaah’. Team kami sentiasa saling bantu membantu, saling support antara satu sama lain. Kami akan sentiasa usaha untuk bantu anda dapat income yang diingini selagi mana anda nak.

5. Bisnes Secara Online – Pelanggan 1 Malaysia

Dengan Cuckoo, anda boleh jual produk Cuckoo di mana-mana sahaja. Walaupun anda tinggal di Kelantan, anda masih boleh menjual kepada orang yang tinggal di Sabah.

Kenapa?

Kerana tugas pemasangan bukan tugas anda. Tugas pemasangan adalah tugas Cuckoo. Kalau pasang di Sabah, staf pemasangan di Sabah yang akan pasang. Kalau pasang di Johor, staf pemasangan di Johor yang akan pasang. Semua ini telah diuruskan dan dijadikan sistem.

Malah, urusan after sales services juga diuruskan oleh Cuckoo. Sebarang masalah Cuckoo yang akan tanggung. Anda hanya perlu jual sahaja.

Sebab tu mudah nak jadi ejen penapis air Cuckoo ni.

dropship

MASIH TERCARI-CARI NAK JUAL PRODUK APA?

Jangan pening, Cuckoo kan ada. Daftar je jadi ejen jualan Cuckoo secara percuma. Tekan link di bawah atau whatasApp terus ke 0139916967. Saya tunggu anda daftar ya!

Jangan fikir panjang, daftar sekarang. Yuran daftar RM0.00 (Free Of Charge!)

✆ WhatsApp 013 277 5539

error: Content Is Protected!!